O MENIKdo sem?
Maja, 26, žena in mamica, predvsem pa vaša najboljša prijateljica, ki namesto vas preizkuša lepotne izdelke in vam vedno ponudi prijazen nasvet (tudi takrat, ko zanj ne prosite... ups).
 
Kdaj je blog nastal?
Blog pišem že od davnega 2009 in sem ena izmed prvih lepotnih blogerk na slovenski sceni. V vseh teh letih bloganja sem se izpopolnila, naučila veliko novega, predvsem pa dozorela.

Kaj boste našli na tem blogu?
Ocene, ocene in še enkrat ocene. Uživam v preizkušanju izdelkov in iskanju tistega naj, najboljšega. Trudim se pisati izčrpne ocene in izdelke predstaviti kar se da realno. Poleg premnogih lepotnih objav, pa lahko v zadnjih dveh letih, berete tudi 'lifestyle' objave o nosečnosti, starševstvu in še marsičem.

Katero lepotno področje mi je najbolj blizu?
Veliko (ampak res veliko), sem se samoizobraževala in preizkušala izdelke za nego kože. Preživela bi lahko brez vsakega ličila, a dobra nega kože je nuja! Vedno znova iščem tisto najboljšo kremo, tonik, masko, ki bi moji koži pripomogla k ohranjanju njenega mladostnega in zdravega videza. Čeprav nisem nikoli imela zares hudih težav s kožo, so me skozi leta hormonska neravnovesja prislila, da sem se poglobila tudi v nego aknaste/problematične kože, zato mi tudi to področje ni tuje.

Čeprav imam resnično rada vse kar je povezano s kozmetiko, nego, ličili, sem močna zagovornica, da se mora vsak človek dobro počutiti v svoji koži, biti zadovoljen s svojim videzom (tudi brez ličil) in se sprejeti v celoti, brez oziranja na mnenja drugih. To je pravi recept za lepoto, z vsem ostalim lahko le-to samo še povdarimo.Moja lepotna izkaznica (za referenco):

⃟   26 let
⃟   mešan tip kože, svetla polt s hladnim podtonom
⃟   temno blond lasje, tanki, nežni, se hitro zmastijo
⃟   krhki, mehki nohti
⃟   temno rjave oči, nosim očala